E-mail: Jelszó:  

Történet

2012-ben, új logó tűnt fel a magyar motoros társadalomban! A két legfontosabb eleme, a lánc és a bárd.

A lánc, amely szimbolizálja a kört, melyben a több irányból érkező tagok útja találkozott és vált azok olvasztótégelyévé.

A keresztbe rakott bárd pedig az erőt és összetartást.
A két szimbólum által kialakított logó képviseli a csapatot, amelynek a neve:

Highway Horde !

Egy csapat, melynek története nem tegnap kezdődött!

2003-tól létezett egy baráti kör. Ennek tagjai 2006-ban megalapították, majd üzemeltették hazánkban a Yamaha motorosok klubját.

2008-ban az alapítók munkájának elismerése volt, hogy a HMCF, Magyarországon először, ennek a márka klubnak engedélyezte a hátsó felvarró viselését, melyet a klub későbbi tagjai több lépcsős oda ítéléssel szerezhettek meg /érhettek el/.
Teltek-múltak az évek. A márkához hű emberek folyamatosan jelentkeztek, miközben az alapítók száma egyre fogyatkozott.

Volt, aki családot alapított, de olyan is, akinek más irányt vett az élete és nem tudta a klubélettel járó kötelezettségeket továbbra is vállalni.

Az alapítók megmaradt tagjai 2012-ben elhagyták a márka hű gondolkodást és visszatértek az emberi kapcsolatokhoz. Ezt a 2006-tól a csapat köré gyűlt több új arccal kiegészülve tették, akik már a márka klubban is komoly baráti kapcsolatot alakítottak ki velük.

A kipróbált, 6-10 éves barátságok, a sok - sok együtt megtett kilométer és a közösen elért sikerek adják az alapját ennek az útnak, amin 2012. júliusában elindultunk.

Megfontolt kuplungcsúsztatások és kis gázadások jellemezték haladásunkat. Ennek az eredménye, hogy a 2013-ban az első President Rally-n elhangzottak alapján a vezető klubok is elismerik és támogatják az országunkban működő Highway Horde értékrendjét és terveit.

Ezzel együtt engedélyezték felvarrónkat, amit a Condors MC-vel ápolt régi barátságunk előtt tisztelegve először 2013. május 10-én, Jászboldogházán, a motoros találkozón öltöttünk nyilvánosan magunkra.

2013 utolsó President Rally-ján, melynek a Rangers MC adott otthont, a Magyarországi vezető klubok elismerték csapatunk hátsó fölvarrójának a viselését.


  Highwayhorde - Minden jog fenntartva !!